Vi utvecklar din hemsida

Vi på Weblinxer förstår att varje företag har sina egna unika behov och mål när det gäller deras hemsida. Därför arbetar vi nära med varje kund för att skapa en individuell strategi och en design som passar just ditt företag.


Recensioner

Vi hjälper till att skapa och integrera feedbackformulär på din hemsida och ger också tips och råd om hur man på ett effektivt sätt kommunicerar med kunderna för att samla in värdefulla recensioner.

Chattbotar

Vi arbetar med att integrera chattbotar till din hemsida genom att utveckla anpassade lösningar som uppfyller varje kunds unika behov. Våra chattbotar är designade för att fungera sömlöst på hemsidor och levererar en förstklassig användarupplevelse.

E-postsystem

Bokningsbekräftelse

Vi erbjuder också anpassade lösningar

för e-postsystem på din hemsida.

Genom att installera ett e-postsystem kan du skicka automatiska e-postmeddelanden till dina kunder som bekräftar att deras möte har bokats.

Påminnelse

Med samma system kan du också skicka automatiserade påminnelser via e-post inför bokade möten. Detta är ett viktigt verktyg för att minska risken för missade möten och kan hjälpa till att öka kundnöjdheten genom att visa att företaget är uppmärksamt och omtänksamt gentemot sina kunder.

Navigation

Om Oss

Kontakt

© Copyright 2023. Weblinxer. All rights reserved.